Definitieve versies Lightroom 2.4 en ACR 5.4 beschikbaar

Raymond 683 0
Adobe heeft definitieve versies van Lightroom 2.4 en Adobe Camera RAW 5.4 beschikbaar gesteld. De updates voegen ondersteuning toe voor onder andere de Canon EOS 500D en Nikon D5000.

Eerder verscheen de ACR-update als Release Candidate op de Adobe-site. De updates bieden raw-ondersteuning voor nieuwe camera's, waaronder de Canon 500D, Olympus E-450/E-620, Nikon D5000, Sigma DP2 en de te verschijnen Pentax K-7.

Gebruikers van Photoshop CS4 dienen de 'losse' ACR-plugin te downloaden. Voor Lightroom-gebruikers zit de nieuwste ACR-versie in de Lightroom-update.

De updates zijn te downloaden van de website van Adobe, voor zowel Windows als Mac OS.

Lightroom 2.4 - Windows

Lightroom 2.4 - Mac

ACR 5.4 - Windows

ACR 5.4 - Mac


afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond