Deadline inzending BURN-prijs nadert snel

Redactie 773 0
Nog even snel een prijs winnen? Over 3 dagen (15 mei) sluit de inschrijving voor de jaarlijkse BURN-prijs, waarbij de winnaar een subsidie van 15.000 dollar ontvangt. Dit geldbedrag wordt mogelijk gemaakt door het Emerging Photographer Fund (EPF).

De jaarlijkse prijs van het Amerikaanse BURN Magazine is bedoeld voor aankomende fotografen. Met het geldbedrag, ingezameld door de Magnum Foundation en beschikbaar gesteld door het Emerging Photographer Fund, kunnen de fotografen zowel hun journalistieke als persoonlijke werk subsidiëren en zo verder te ontwikkelen.

De subsidie van het Emerging Photographer Fund werd in 2008 in het leven geroepen door Magnum-fotograaf David Alan Harvey. De financiering voor het EPF is afkomstig van diverse particuliere donateurs die ervoor hebben gekozen anoniem te blijven.

De winnende foto van 2010: Northern Caucasus © Davide Monteleone

Inzenden

BURN Magazine is op zoek naar een serie foto's waarbij het onderwerp niet uitmaakt. Alles is toegestaan, maar als je de website van het tijdschrift bekijkt, zie je dat je met roze knuffels niet aan hoeft te komen. Inzenden is voor iedere opkomende fotograaf mogelijk en kan tot het eind van dit weekend (zondag 15 mei). In juni worden de winnaars bekendgemaakt tijdens het Look 3 Festival of the Photograph in Charlottesville, Virginia.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie