Deze Photoshop-koning heeft een half miljoen volgers op Instagram

De Photoshop-kunsten van Kirby Jenner

Fabienne Keijzer 823 0
Hoe krijg je een half miljoen volgers op Instagram? Kirby Jenner heeft dat voor elkaar gekregen met zijn knappe gefotoshopte foto’s van hemzelf en celebrity Kendall Jenner. Bekijk de hilarische foto’s.

De Photoshop-kunsten van Kirby Jenner

Kendall Jenner, het halfzusje van Kim Kardashian en topmodel, is één van de populairste celebrities op social media en heeft op Instagram ruim 70 miljoen volgers. Om mee te liften op het succes van Kendall kun je natuurlijk doen alsof je een goede vriend of familielid bent. Dat is precies wat ‘Kirby’ Jenner heeft gedaan. Deze top-fotoshopper plaatst zichzelf op een hilarische manier in de foto’s die Kendall online deelt. Met deze bewerkte foto’s heeft Kirby, die zichzelf de ‘fraternal twin’ van de Instagram-ster noemt, inmiddels een aardige hoeveelheid volgers binnen gesleept.

 

 

Movember 

De snor van Kirby is er trouwens met een reden. Hij doet namelijk mee aan de Movember-beweging waarbij hij geld ophaalt voor het goede doel. Wanneer je doneert maak je kans op een exclusieve print van één van zijn Kirby Jenner foto’s. En wie wil die nou niet aan de muur?

Lees ook: Als fotograaf op Instagram: 5 tips

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne