Robert Roozenbeek

De foto's van fotograaf Robert Roozenbeek

Sabine Vollebregt 927 0
Allround fotograaf Robert Roozenbeek fotografeert voornamelijk portret- sport- en concertfotografie. Dit zijn prachtige onderwerpen om te fotograferen. Robert heeft een fraai portfolio opgebouwd. In dit artikel laten we je een aantal van zijn foto's zien.

Robert en Olympus

Robert Roozenbeek is Olympus Visionairy en vindt het fijn om met Olympus samen te werken door het fijne familiegevoel dat hij ervaart en door de ondersteuning en de flexibiliteit die Olympus biedt. 

De boksring

Robert Roozenbeek is een allround fotograaf  waarbij hij hoofdzakelijk aan portret-, sport-, en concertfotografie doet. De beleving, emotie en expressie zijn in de foto's van groot belang. Als Olympus Visionairy fotografeert hij met de Olympus OMD E-M1. Zo gebruikte hij laatst deze systeemcamera in een opwindende setting, de boksring.

Zie ook: Emotie en zweet fotograferen met de Olympus OM-D E-M1 Mark II

In deze foto is de beleving, emotie en expressie in het gezicht van de bokser te zien.

Hij proeft de sfeer beter wanneer hij wacht totdat het moment daarbij is. Zo is de expressie in de zwetende gezichten prachtig om te zien. Door later in de wedstrijd te fotograferen loopt het zweet van de boksers af en zijn de sporen van vaseline op het gezicht zichtbaar.

Portretfotografie

Concertfotografie

Website: //www.robertroozenbeek.com/