De fantasiewereld van Kelly Tan en haar dochtertje

De fantasiewereld van Kelly Tan en haar dochtertje

Redactie DIGIFO... 2331 0
Kinderen hebben erg veel fantasie. Ze hebben er dan ook geen moeite mee om overal iets in te zien en hele verhalen te verzinnen bij alledaagse voorwerpen zoals een boek. Kelly Tan maakte met haar dochtertje een fotoserie die precies dit laat zien.

In de foto's van Kelly Tan zien we haar dochtertje spelen met alledaagse voorwerpen zoals een boek of een bezem,  en zien we aan de schaduw op de muur wat haar dochtertje erin zag. Zo wordt een boek al snel een vogel en een eenvoudige bezemsteel een majestueuze eenhoorn.

Kelly Tan

Kelly Tan, beter bekend met haar Instagramaccount lovepaperplane, begon met fotografie toen ze moeder werd. Tijdens de dutjes van haar dochtertje had ze tijd om op Instagram te kijken waar ze geïnspireerd raakte door wat ze zag. Ze ging aan de slag met het bewerken van stock-foto's en creëert nu al een aantal jaar bijzondere droomwerelden met haar iPhone en iPad. Een paar jaar geleden begon ze haar dochter in de foto's te plaatsen, met deze fotoserie als resultaat.

Bij elke foto die Tan plaatst, zet ze erbij welke stockfoto ze heeft gebruikt voor welk onderdeel , welke foto ze zelf heeft gemaakt en welke apps ze heeft gebruikt.

Voor meer informatie over Kelly Tan kun je kijken op haar Instagrampagina.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie