Jeroen Swolfs en TPOTY 2016

De DIGIFOTO Travel special is weer geüpdatet!

Fabienne Keijzer 1054 0
Wij hebben onze DIGIFOTO Travel special weer geüpdatet met inspirerende interviews en artikelen over reisfotografie en alles wat daarbij komt kijken! Lees deze gratis special online.

Het wordt weer tijd om na te gaan denken over waar je in de zomervakantie van 2017 op vakantie gaat. Wordt het een ijzige reis naar het noorderlicht, een uitputtende trektocht door een mangrovebos, of toch een week strand in een tropische archipel? Wat het ook wordt, je neemt uiteraard je camera mee! Wij helpen je een handje met deze gratis online special.

Lees de gratis special hier

Jeroen Swolfs - Alle hoofdsteden van de wereld gefotografeerd 

Als we het hebben over reisfotografie mag Jeroen Swolfs absoluut niet ontbreken. Met zijn Streets of the World fotoproject heeft hij de afgelopen jaren de wereld rondgereisd om alle hoofdsteden te fotograferen. En dat is niet zonder risico's geweest... Je leest er alles over in de DIGIFOTO Travel special. 

Jeroen Swolfs - DIGIFOTO Travel

Travel Photographer of the Year 2016

Onlangs werd bekend gemaakt wie zich dit jaar de beste reisfotograaf van 2016 mag noemen. Bekijk de winnende foto's in onze Travel special! 

Interview: Jeremy Kidd 

Hoe krijg je toch dat echte gevoel van een bepaalde locatie op een foto? Jeremy Kidd heeft hier ook moeite mee, maar volgens ons lukt hem dat meer dan prima! Hij maakt bijzondere panorama's. 

 

Het Barcelona van Ibai Acevedo 

Nikon-fotograaf Ibai Acevedo laat je zien hoe je op reis kunt experimenteren met verschillende prime-objectieven. Om dit te laten zien fotografeerde hij de mooiste plekjes van zijn thuisstad Barcelona! 

Jimmy Nelson

DIGIFOTO Travel bevat onder andere inspirerende interviews met Jimmy Nelson, bekend van zijn schitterende portretten van verre volken en uitstervende culturen. Na het succes van zijn boek ‘Before They Pass Away’ gaat hij verder met het vastleggen van deze interessante culturen en ook heeft hij een foundation opgericht met als doel om deze fragiele culturen te beschermen tegen de oprukkende wereld.

Vijf maanden naar het hoge noorden

Ook gaan we mee op reis met fotograaf Joeri van der Kloet en zijn vrouw Anita. Zij reisden vijf maanden lang door het hoge noorden en vertellen in een mooi beeldverhaal over deze prachtige tocht.

Ami Vitale

Omdat een fotografe in pandapak niet mag ontbreken in onze reisspecial, gaan we in gesprek met Ami Vitale. Deze fotografe reist al jarenlang de wereld af op zoek naar wilde dieren, mooi culturen én indrukwekkende beelden.

Boeken en gear

Verder schotelen we je de mooiste reisfotografieboeken voor en laten we je een aantal zeer interessante reisproducten zien. Want als je op reis gaat heb je bijvoorbeeld wel een goede tas nodig en is het goed om te kijken welke objectieven je wel én niet meeneemt in je bagage.

En nog veel meer! 

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne