De beursbabes (en boys) van Photokina 2012

De beursbabes (en boys) van Photokina 2012

sanne 4389 2
Koop je iets sneller als het je wordt aangeprezen door een stoffige oude techneut, of als een aantrekkelijke jonge dame in een strak jurkje dat doet? De standhouders op Photokina denken het antwoord wel te weten. Wij presenteren: de beursbabes 2012.

Alle voor emancipatie pleitende organisaties ten spijt, op Photokina heerst een eeuwenoude man/vrouw-verdeling: de mannen doen technische boodschappen terwijl ze worden vermaakt door schone dames in een net te kort rokje.

Op de beurs ontkom je er niet aan, om de zoveel stands is er wel een fabrikant die met een hooggehakt meisje de aandacht van potentiƫle klanten probeert te trekken. Onze aandacht hebben ze in elk geval gegrepen. De mooiste, meest brutale of tikkeltje genante beursbabes van dit jaar zetten wij op de foto. Het resultaat onthouden we je natuurlijk niet.

Beurshunks gezocht

Hoewel het merendeel van de beursbezoekers toch echt man is, mogen we de vrouwen niet vergeten. We gingen op zoek naar aantrekkelijke beurshunks die speciaal voor de dames op de stand zijn gezet. Na dagenlang rondstruinen komen we bedrogen uit: we hebben welgeteld een paar plaatjes kunnen schieten op de Sony-stand, vrouwelijke bezoekers zullen het verder voornamelijk genoegen moeten nemen met de mannelijke bezoekers.

afbeelding van sanne

Sanne Ruhaak | Redacteur

Sanne (1985) studeerde Literatuurwetenschap en Nederlandse taal en cultuur. Gewapend met een goede internetverbinding, een telefoon en een scherpe pen, verzorgt ze nieuwsberichten en achtergrondartikelen voor DIGIFOTO Pro. Zit ze niet achter haar pc, dan reist ze met haar kladblok het land rond voor interviews.

Bekijk alle artikelen van Sanne

afbeelding van Truusje

Jullie hadden best wel wat meer foto's mogen maken van die 2 heren :) Had ik niet erg gevonden als het iedere keer dezelfde was. :D

afbeelding van Julian

Speciaal voor de dames een filmpje van de Sony-beursboys in dit artikel ;-)