David Bailey wint Lifetime Achievement Award

David Bailey wint Lifetime Achievement Award

Redactie DIGIFO... 821 0
Vorige week was in New York de 32ste editie van de Infinity Awards van de International Center of Photography. De 78 jarige Britse fotograaf David Bailey is deze avond geëerd met een Lifetime Achievement Award.

David Bailey is een Britse mode- en portretfotograaf en fotografeert al sinds 1959. Hij heeft jaren lang voor Vogue gewerkt en maakte onder andere foto's van de Beatles, Michael Cain en de Rolling Stones. Ondertussen heeft Bailey 28 fotoboeken op zijn naam staan. De International Center of Photography greep deze kans aan om David Bailey te interviewen over zijn rumoerige carrière.

 

 

 

Infinity Awards

De Infinity awards worden jaarlijks in New York uitgereikt aan aanstormende talenten en gevestigde namen in de fotografie en visuele kunst. Bij de uitreiking van vorige week vielen ook Walid Raad, Matthew Connors, Susan Schippli, Zanele Muholi, de Network Effect en Artur Walther in de prijzen.

Voor meer informatie over David Bailey kun je deze website bezoeken. Voor meer informatie over de Infinity Awards kun je op deze website kijken.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie