Datawiresport en VI Images starten sportpersbureau

Redactie 1490 0
Datawiresport en VI Images zijn een samenwerking gestart voor het leveren van actuele sportfoto's. VI-images.com is een initiatief van Voetbal International en Hillcreek Pictures waaraan meer dan twintig Nederlandse fotografen deelnemen.

De producties die de Nederlandse fotografen aan VI Images leveren omvatten foto's van alle voetbalwedstrijden uit de Eredivisie, Jupiler League en topklassen. Voor VI is het een uitgelezen mogelijkheid om eigen fotografie via de dagelijkse wire service van Datawiresport breed aan te bieden aan Nederlandse media.

Volledig aanbod

Om een zo volledig mogelijk actueel aanbod van sportfoto's te kunnen garanderen is het aanbod van Datawiresport en VI Images uitgebreid met internationale fotoagenturen en fotografen. Hiermee zijn alle relevante internationale sportcompetities en evenementen gedekt, zo stelt VI Images. Ook in Nederland zullen sportfotografen hun bijdrage leveren aan een groter aanbod.

Samenwerking

Datawiresport levert sportdata en sportstatistieken van 41 sporten op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Met het aanbod van sportfotografie en de samenwerking met VI Images betekent dit een eerste stap in de groei naar een volwaardig sportpersbureau.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie