Cum laude voor student Fotoacademie Rotterdam

Redactie 1907 0
De nieuwste lichting fotografen van de Fotoacademie Rotterdam heeft deze week eindexamen gedaan in Pakhuis 33. Vijf studenten namen dit jaar deel aan de examens, waaronder Fereydoun Nazemi die een cum laude kreeg toegekend.

Op dinsdag 31 mei vond in het Rotterdamse Pakhuis 33 het eindexamen plaats van de Fotoacademie in Rotterdam. Onder de naam UNFOLD liet deze nieuwste lichting  fotografen divers werk zien, variërend van mode, portret en stills tot documentair en  illustratief.

Cum laude

De eindexamencommissie, bestaande uit Cockie Snoei (Galerie Cockie Snoei), Rene van der Hulst (studio fotograaf) en Oscar Seijkens (portret en commercieel fotograaf), was van mening dat de studenten in de opleiding een eigen stijl en visie ontwikkeld hebben. Fereydoun Nazemi studeerde cum laude af. De overige examenkandidaten van dit jaar waren Irene Parker van Kessel, Jacqueline Louter, Vincent Quak en Frederique Starmans.

Foto's © Fereydoun Nazemi

Expositie

De expositie van  het examenwerk opent donderdag 2 juni om 20.00 uur in Pakhuis 33 op het Westelijk Handelsterrein in Rotterdam. Aansluitend aan de opening ontvangen de  geslaagden hun diploma. De expositie hangt nog in Pakhuis 33 tot en met 5 juni.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie