Creatr: digitaal klaslokaal

Creatr: online fotografielessen

Fabienne Keijzer 4778 0
Volgens de makers van het online platform Creatr wordt het gat tussen de snel ontwikkelende technologie binnen de creatieve industrie en het klassieke onderwijs steeds groter. Daarom is Creatr ontstaan: een online platform waar je onder andere lessen in fotografie kunt volgen.

Creatr: digitaal klaslokaal

Je meldt je aan voor een bepaalde klas en je volgt alle lessen online via een livestream. Je staat via een chat in direct contact met je docenten en medestudenten. Dat is de basis van het platform Creatr, waar je lessen in de fotografie kunt volgen zonder dat je er je huis voor hoeft te verlaten. Je krijgt les van professionele fotografen en docenten en tevens kom je in contact met artiesten van over de hele wereld.

Creatr

Fotografie als business 

Omdat je online kunt samenwerken met professionals krijg je geen saaie, ouderwetse lessen voorgeschoteld, maar krijg je de kans om nieuwe dingen te proberen. Zo wordt er ook gefocust op het benaderen van fotografie als business. Hoe zet je jezelf als fotograaf in de markt? Wat voor foto’s zullen goed verkopen? Gespecialiseerde docenten helpen je hierbij.

Creatr

Creatr beta 

Het platform zit momenteel nog in een bèta-testfase en je kunt een gratis proefles volgen. Een lidmaatschap kost 15 dollar per maand, of 250 dollar voor een levenslang lidmaatschap. Met die prijzen is Creatr een goedkope aanbieder van online educatie. Kijk voor meer informatie op Creatr.me.

Lees ook: Oud-hoogleraar van Stanford zet cursus digitale fotografie online

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne