Creative Light presenteert nieuwe lampkop

Redactie 894 0
Creative Light presenteert een stabiele continu-lichtbron die het maken van creatieve licht set-ups moet vergemakkelijken. De kop is zowel bij foto- als videoshoots makkelijk mee te nemen door zijn compacte formaat en lage gewicht.

Ook is het geen probleem om 199 euro (excl. btw) kostende kop te gebruiken tijdens videoshoots met live geluid, want er is geen luidruchtig koelsysteem nodig. Ook fotografen die hd filmen hebben met deze lampkop een flexibele lichtbron die voldoende lichtopbrengst heeft voor de meeste situaties, zo stelt de Nederlandse importeur Mamiya. De hoeveelheid licht is daarnaast ook niet té intens, zodat je nog steeds met een grote diafragmaopening kunt schieten.


Standaardfitting 

De geïntegreerde standaard E27 fitting is te gebruiken in combinatie met de huidige gloei, halogeen en led lampen tot 250W. De lampkop is te monteren op ieder lampstatief door middel van de geïntegreerde draaibare kop aan de standadapter en accepteert alle Creative Light softboxen vanaf 40x40cm tot en met 120x180cm.


Lichtopbrengst

De in Zweden ontworpen kop is te gebruiken met twee fluoriserende lampen, 65W en 105W, en een 250W halogeen lamp. De fluorescent lampen bieden een lichtopbrengst vergelijkbaar met 250W respectievelijk 500W halogeen lampen. Hoewel de lampkop vanaf half juli beschikbaar is als een afzonderlijke eenheid, is deze in de toekomst ook in kits verkrijgbaar.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie