Creative Alliance Tour

Julian 516 0
Adobe, Apple, HP, Nikon, Nik software, Wacom en X-rite organiseren gezamenlijk een Europees workflowevenement voor fotografen. De creatieve alliantie gaat op 24 juni van start in Nederland, in de studio van Lukkien.

In de studio van Lukkien werken meer dan 170 creatieve professionals op ruim 20.000 vierkante meter aan uiteenlopende vormen van digitale en analoge media. Op 24 juni gaat in deze studio de Creative Alliance Tour van start; een evenement voor professionele fotografen, georganiseerd door zeven fotografie- en technologie­bedrijven.

Als fotograaf kun je voor 99 euro (excl. btw) een plaatsje reserveren voor het evenement. Er zijn 150 toegangskaarten beschikbaar. Het programma loopt van 8.15 tot 17.30 uur. Tijdens de dag leer je hoe je de beste foto’s maakt, kun je ervaren dat kleurprofielen en calibratie een wereld van verschil betekenen, live shoots bijwonen en kijken hoe andere professionals hun workflow van opname tot afdruk hebben ingericht.

Als deelnemer krijg je na registratie een link om je beste foto te uploaden. De organisatie maakt hiervan een professionele afdruk, die tijdens het evenement tentoongesteld wordt en je na afloop mee naar huis kunt nemen. Met de drie beste inzendingen belooft de organisatie ‘iets bijzonders’ te doen.

In totaal zal de Creative Alliance Tour negen Europese steden aandoen. Na Ede volgen Manchester, Londen, Madrid, Valencia, Parijs, Munchen, Düsseldorf en Milaan.