Creative Alliance geeft les op Photokina

Redactie 528 0
De Creative Alliance, een alliantie van zes grote bedrijven, waaronder Adobe, HP en Nikon, werkzaam in de fotografiebranche, gaat in samenwerking met Photokina en Koelnmesse educatieve sessies organiseren tijdens de komende editie van de Photokina in Keulen.

Bezoekers kunnen deelnemen aan een van de zeven sessies, die gedurende de beurs dagelijks ieder uur plaatsvinden in het Creative Alliance Theater, hal 4.1, stand I-010. Robin Preston, fotograaf en creatief directeur van de Creative Alliance op Photokina, laat in een persbericht weten erg content te zijn met de steun van verschillende professionals en experts, die naast alle bedrijven meewerken om de lessen mogelijk te maken. Hierdoor is er tijdens de beurs, van 21 tot 26 september, uiteraard ruimte voor sessies over fotograferen, maar ook over bijvoorbeeld het distribueren en marketen. 

Sprekers

Op deze manier wil de organisatie de belangrijkste aspecten van professioneel fotograferen aanstippen, waaronder ook zaken als nieuwe technische trends en technieken. Daarnaast zullen sprekers als Calvin Hollywood (fotograaf en digitaal artiest), Rufus Deuchler (Adobe-expert), Thomas Hoepker (Magnum-fotograaf) en Ralph Man (modefotograaf) ook in de avond beschikbaar zijn voor groepsdiscussies in een meer intieme setting.


afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie