Creëer levende foto's met PanoMoments

Creëer levende foto's met PanoMoments

Fabienne Keijzer 1609 0
Met PanoMoments is het binnenkort voor iedereen mogelijk om de mooiste panoramavideo’s te maken. Dit Kickstarter-project ontwikkelt een simpele rotatiebasis waarop je iedere camera kunt bevestigen en zo met het grootste gemak een 360 gradenfoto kunt maken.

PanoMoments

Om een panoramavideo of en 360 gradenfoto te maken heb je de keuze uit een groot aantal apparaten die dat mogelijk maken. Maar deze zijn vaak erg duur. Daarom komt PanoMoments om de hoek kijken. Zij creëren ‘360 graden levende foto’s’, een combinatie tussen een foto en een video. Met hun speciale rotatiebasis, de PanoCatcher, en VR platform maak je met het grootste gemak mooie 360 gradenfoto’s en video’s. Je kunt er namelijk elke camera op bevestigen, zo hoef je dus geen nieuwe, dure apparatuur aan te schaffen.

 

 

VR platform 

Bij PanoMoments hoort ook een speciaal VR platform. Op dat platvorm kun je je video’s delen met vrienden en kennissen en nieuwe video’s ontdekken. PanoMoments hoopt fotografen aan te spreken die op zoek zijn om iets nieuws uit te proberen. Zij verschaffen de benodigde hulpmiddelen en informatie om PanoMoments te creëren.

Kickstarter

Het project is momenteel live op Kickstarter, en met nog bijna een maand te gaan zijn ze op de helft van het beoogde doelbedrag. Naar verwachting zullen de eerste PanoMoments memberships en de PanoCatchers in januari 2017 verkocht worden.

Lees ook: Winnaars Epson Pano Awards bekendgemaakt

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne