Corel introduceert PaintShop Pro X7

Julian 7402 1
Corel komt met een nieuwe versie van het bewerkingspakket PaintShop Pro. In versie X7 maakt een een nieuwe functie 'magisch vullen' zijn intrede. Daarnaast belooft Corel een verbeterde interface en betere prestaties. Ook is er een Ultimate-variant van het pakket met extra filters.

Met de nieuwe functie 'Magisch vullen' kan PaintShop Pro X7 ongewenste delen uit je foto verwijderen. Werken met penselen gaat volgens Corel dertig procent sneller dan bij de vorige versie. Ook zijn er nieuwe gereedschappen voor het uitsnijden van tekst en vormen.

PaintShop Pro X7 Ultimate

Kies je voor de iets duurdere Ultimate-uitvoering PaintShop Pro X7, dan krijg je extra filters tot je beschikking. Corel heeft de Perfectly Clear-technologie van Athentech Imaging en reallusion's FaceFilter3 geïntegreerd in het pakket. Daarnaast bevat X7 Ultimate een 'Creative Collection', met kwasten, texturen en rechtenvrije achtergronden.

FaceFilter3

In deze pdf laat Corel alle verschillen zien tussen PaintShop Pro X7, X7 Ultimate en de voorgaande versies.

Corel PaintShop Pro X7 UltimatePrijs en beschikbaarheid

Corel PaintShop Pro X7 is per direct verkrijgbaar. Het softwarepakket is beschikbaar in diverse talen, waaronder Nederlands. De basisuitvoering kost 69,99 euro, of 49,99 euro als je upgrade van een eerdere versie. PaintShop Pro X7 Ultimate kost 89,99 euro, of 69,99 euro als upgrade. Een proefversie is gratis te downloaden.

afbeelding van chris schults

Bij corel zelf ultimate voor 63 euro incl. Dvd/verzenden