Hilarische dierenfoto's

Comedy Wildlife Photographer of the Year

Fabienne Keijzer 769 0
De Comedy Wildlife Photographer of the Year competitie is in volle gang. Met nog maar een paar dagen tot de deadline zijn er al een heleboel hilarische dierenfoto’s ingezonden.

Comedy Wildlife Photographer of the Year 

De competitie draait niet zozeer om het technische niveau van de foto’s, maar meer om de hilariteit ervan. Je zult er gegarandeerd om moeten lachen. Hierbij een aantal van de inzendingen van dit jaar.

Comedy Wildlife Photographer of the Year Comedy Wildlife Photographer of the Year Comedy Wildlife Photographer of the Year Comedy Wildlife Photographer of the Year

Prijzen

Er zijn maar liefst zes categorieen waarbij je een prijs krijgt die gemaakt is door mannen en vrouwen met een beperking uit Dar Es Salaam. Daarnaast is er ook een overall winnaar die ook een zelfgemaakte trofee ontvangt én mee mag op een safari van een week door Kenia, geleid door Alex Walker.

Deadline 

Mocht je nog willen meedoen aan de Comedy Wildlife Photography Awards dan moet je snel zijn, de inschrijving sluit op 1 oktober. Je kunt via de website van The Comedy Wildlife Photography Awards inschrijven.

Bekijk de winnaars van de Comedy Wildlife Photography Awards 2015 op onze website! 
 

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne