CMRA: camera voor Apple Watch

CMRA: Apple Watch bandje met camera

Fabienne Keijzer 1812 0
Je kunt binnenkort ook foto’s maken met je Apple Watch met dit horlogebandje. CMRA is speciaal ontwikkeld voor de Apple Watch en heeft maar liefst twee ingebouwde HD-camera’s. Zo hoef je dus nooit meer je smartphone tevoorschijn te halen.

CMRA 

De CMRA is een bandje voor de Apple Watch waarmee je foto’s en video’s kunt maken. Het bandje is uitgerust met maar liefst twee camera’s: een 2 megapixel-camera die je kunt gebruiken voor videobellen en een 8 megapixel-camera die naar buiten wijst voor het opnemen van video’s of om te fotograferen. De CMRA is erg handig in gebruik. Voor het nemen van een foto druk je kort op de button, en als je een video wilt opnemen houd je hem ingedrukt. Als je twee keer op de button drukt wisselt de CMRA van camera. Je kunt met een opgeladen bandje tot wel 30 minuten aan videomateriaal opnemen en duizenden foto’s nemen.
CMRA Apple Watch

Specificaties

De 2 HD-camera’s zijn uitgerust met Sony sensoren. De camera’s maken gebruik van Tilt Balancing, Lens Correction, Noise Reduction en Pixel Optimization. Ook bevat het bandje een klein LED-lampje die aan is wanneer je de camera gebruikt. De CMRA staat in direct contact met je Apple Watch en iPhone. Foto’s en video’s worden meteen geladen in je gallery en je kunt ze dan ook makkelijk bewerken en delen. Om gebruik te willen maken van die functies heb je wel een Apple Watch nodig die draait op watchOS3 of nieuwer, en een iPhone 5 of nieuwer met iOS10.
CMRA

Beschikbaarheid en prijs

De CMRA Apple Watch bandjes zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: zwart, wit, blauw en de Limited Edition in zilver. Tot nu toe wordt de CMRA alleen verzonden naar Noord Amerika en Canada. Met een speciale pre-order aanbieding kun je het bandje nu met 40% korting bestellen. Hij kost dan 149 dollar. De eerste CMRA’s zullen in het voorjaar van 2017 worden verzonden. Kijk voor meer informatie op de website.


Lees ook: Apple Watch GoPro app 
afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne