ClubCorner: Tilburgse Amateur Fotografen Vereniging

Raymond 1806 0
In 'ClubCorner' krijgt regelmatig een fotoclub uit Nederland of België de kans zich te presenteren. Deze week is de beurt aan de TAFV (Tilburgse Amateur Fotografen Vereniging) uit Tilburg (NL).

"De TAFV (Tilburgse Amateur Fotografen Vereniging) heeft in 2008 zijn 60-jarig bestaan gevierd. Dat ging gepaard met een bijzondere expositie over het thema “Tilburg 60 jaar geleden en nu.”

Het is dus een fotoclub met een behoorlijke geschiedenis, een club waar gezelligheid en kwaliteit beiden hoog in het vaandel staan. De TAFV telt 35 enthousiaste leden, zowel mannen als vrouwen en zit daarmee gezien de clubruimte echt aan zijn maximum.

De clubruimte is in het wijkcentrum ’t Sant in Tilburg, waar elke maandagavond wel iets te doen is voor de leden, foto’s bespreken met elkaar, een lezing van een bekende fotograaf, even vergaderen of een echte werkavond. Maar er zijn ook uitstapjes naar fotogenieke plekjes.

Er zijn enkele werkgroepen met speciale aandacht voor: mensen, architectuur en natuur. Daarnaast wordt er ook met plezier aan thema’s gewerkt , zo staan er voor het komende jaar de thema’s: energie(k), verval, rood, en drieluik op het programma.

In het wijkcentrum ’t Sant is altijd wel een soort doorlopende expositie van een of twee haar leden. Ook doen ze actief mee aan enkele regionale, landelijke en internationale wedstrijden, maar de hoofdprijs moet nog vallen."

Arie van Swam, namens TAFV

Foto: Gerard Martens


Foto: Marian van den Hoek


Foto: Sylvia Remijn


Foto: Arie van Swam

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond