ClubCorner: Natuurfocus

Raymond 1463 0
In de 'ClubCorner' krijgt regelmatig een fotoclub uit Nederland of België de kans zich te presenteren. Deze week is de beurt aan Natuurfocus uit Goor (NL).

"Sinds 2006 is natuurfotografenvereniging ‘Natuurfocus’ een begrip in Oost-Nederland. De vereniging kenmerkt zich door wederzijds respect voor zowel professioneel als beginnend fotograaf. Een ieder is welkom en zal zich snel thuis voelen tijdens een van onze clubdagen of clubavonden.

Regelmatig nodigen wij talentvolle natuurfotografen uit om een presentatie te geven en organiseren wij informatieve clubavonden. Tijdens deze avonden wordt bijvoorbeeld ingegaan op fotobewerking en workflow. Tijdens de clubdagen zullen we een interessant natuurgebied bezoeken of wordt er een workshop gegeven. De clubavonden worden gehouden in het buurthuis in Holten. Hier hebben we de beschikking tot een groot scherm en onze eigen moderne beamer.

‘Natuurfocus’ bestaat uit een gezond bestand tussen beginnende en gevorderde fotografen. Hierdoor krijgt de beginnende fotograaf genoeg aandacht en kunnen zij hun vragen stellen op het forum.  Op het forum kan men hun foto’s tonen en vragen stellen over techniek, bewerking of gewoon wat men van de foto vindt. Het forum is voor iedereen toegankelijk, maar voor de leden zijn er nog een aantal extra topics.

Neem dus eens een kijkje op de website en natuurlijk het forum om meer te weten te komen over ‘onze’ club. Momenteel is er ook een prachtige expositie te zien in Losser.  40 prachtige canvasdoeken hangen in een sfeervolle steenfabriek. Op de website vind je meer informatie."

Edwin Kats, voorzitter


Foto: Raymond Waanders


Foto: Tom Kruissink


Foto: Hans Dryer


Foto: Wicher Folkers


Foto: Geertje Weustenenk


Foto: Mark van der Walle


Foto: Wicher Folkers

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond