ClubCorner: Koninklijke Fotokring Imago Hamme

Raymond 2032 0
In de nieuwe 'ClubCorner' krijgt regelmatig een fotoclub uit Nederland of België de kans zich te presenteren. De aftrap is voor Koninklijke Fotokring Imago Hamme, uit Hamme (BE).

"Koninklijke Fotokring Imago Hamme is gesticht in 1955 en telt momenteel 40 leden die actief met fotografie bezig zijn.  We zijn een vriendenkring waarin jong en oud zijn gading kan vinden. Of het nu gaat over  de traditionele donkere kamer of over de nieuwste digitale technieken, er is steed wel een helpende hand aanwezig.
 
Iedereen is vrij om zijn eigen creativiteit volledig te ontplooien.  Daarom zijn in onze vereniging ver­schillende kunstzinnige stromingen aanwezig: architectuur, model, landschap, of gewoon je eigen stijl van fotograferen.  Kleur, zwart-wit, digitaal of negatiefafdruk, het maakt allemaal niet uit.  Het is het resultaat dat belangrijk is.

Kunstencentra

Verder werkt Imago heel nauw samen met de Hamse kunstencentra en worden er jaarlijks een clubsalon en een BeNeLux fotosalon ingericht waar de beste werken worden tentoongesteld . In 2009 gebeurt dit voor de 44e keer.
 
Stilstaan is achteruitgaan, vooral in een snel evoluerende materie als fotografie is dit een harde realiteit. Om dit op te vangen richten we op regelmatige basis leermomenten in over digitale beeldbewerking, het gebruik van de digitale camera en zo veel meer interessante onderwerpen.
 
Iedere maandag vergaderen we van 20.00 tot 22.00 in de Anglo-Bowling, Kleinhulst 6 te Hamme.  Kortom, we zijn een vereniging die op een leuke manier met fotografie bezig is."

Willy de Vogel, secretaris

Portfolio


Foto: Melissa Jansegers


Foto: Walter van Pottelberghe


Foto: José Vereecken


Foto: Roger de Kuyper


Foto: Marleen Bogaert


Foto: Christine van San

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond