ClubCorner: Camera Natura

Raymond 1379 0
In de nieuwe rubriek ClubCorner krijgen fotoclubs regelmatig de gelegenheid zichzelf te presenteren aan een breder publiek. Deze keer is de beurt aan Camera Natura.

"Camera Natura is een landelijke gespreksgroep van de Fotobond en bestaat uit zo’n veertig leden.  De groep werd opgericht in 1982, en heeft dus inmiddels haar 25-jarig jubileum gevierd.

Zoals bij alle landelijke gespreksgroepen van de Fotobond, is het niveau van de fotografie hoog. De groep vervult een kaderfunctie binnen de Fotobond. Er is een pittige ballotage voor degenen die lid willen worden. Bij deze ballotage ligt de nadruk op de fotografische kwaliteiten, de visie van de fotograaf en zijn of haar persoonlijke stijl.
 
De fotografen van Camera Natura beperken zij zich niet tot één onderwerp; het hele spectrum van de natuurfotografie komt aan bod: dieren, planten en landschappen, maar ook abstracte vormen en weersomstandigheden.

Nieuwsgierig? Kom eens langs op een van onze exposities! Op de website kun je lezen wanneer we waar exposeren.  Zo hingen onze foto’s onlangs in bezoekerscentrum De Hoep in Castricum, bij Fotogram in Amsterdam, in Nationaal Park De Hoge Veluwe in Hoenderloo en bij Galerie Foto 21 in Bredevoort.

Natuurlijk zijn ook op de website zelf foto’s van de leden van Camera Natura te vinden: www.natuur.fotobond.nl

Liesbeth van Asselt, voorzitter Camera Natura

Foto: Renk Ruiter


Foto: Liesbeth van Asselt


Foto: Jack Schopman


Foto: Riet Elen


Foto: Jan Elen

Foto: Gerrit Valkenwoud

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond