ClubCorner: A.F.V.P. Etten-Leur

Redactie 994 0
In ClubCorner krijgen fotoclubs uit Nederland en België regelmatig de kans zichzelf te presenteren voor een breder publiek. Deze keer staat A.F.V.P. Etten-Leur in de schijnwerpers.

“De Amateur Fotografen Vereniging, A.F.V.P. Etten-Leur is opgericht op 4 november 1969 en telt vijfentwintig leden. Het doel van de vereniging is het bevorderen van de edele kunst van "het schrijven met licht". Wij willen zorgdragen voor plezier in de fotografie en het verbeteren van de resultaten.

Activiteiten

Op de verenigingsavonden bespreekt de club foto's van leden, foto's van andere verenigingen en fotografen en de bondscollecties van de BNAFV. We nodigen regelmatig gastsprekers uit en houden werkavonden over cameragebruik en digitale fotobewerking. Naast deze clubavonden organiseert de vereniging ook tentoonstellingen en fototochten in zowel binnen- als buitenland en stimuleert het deelname aan  fotowedstrijden.

Jubileum

A.F.V.P. Etten-Leur was de afgelopen veertig jaar regelmatig te vinden in de top van de Nederlandse amateurverenigingen. Voor ons vijfentwintigjarig jubileum hebben we de jaarlijkse BENEVISIE georganiseerd. Op ons veertigjarige jubileum hebben we een tentoonstelling gehouden in het trouwkerkje aan het van Bergenplein in Etten-Leur.

Ton van Boxsel, Voorzitter A.F.V.P. Etten-Leur

Foto © Teus Renes

Foto © Paula Vierhout

Foto © Harry Rappange

Foto © Leo van Boxsel

Foto © Ton van Boxsel

Foto © Detty Verbon

Foto © Saskia Otto

Foto © Han Eken

Nieuwe leden

De vereniging staat altijd open voor nieuwe leden. Geïnteresseerde fotografen kunnen vrijblijvend een van de clubavonden bijwonen in het Cultureel Centrum Doornbos aan de Spoorlaan 135 te Etten-Leur.”

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie