CEWE Photo Awards 2016 'Made in Holland'

CEWE Photo Awards 2016 'Made in Holland'

Redactie DIGIFO... 1707 1
Net als vorig jaar organiseert CEWE Fotoservice een fotowedstrijd. Zes weken lang kan je jou typisch Nederlandse foto's opsturen en misschien win je wel een reis voor twee personen naar Reykjavik.

Van 4 april tot en met 15 mei 2016 gaan we op zoek naar wat Nederland typisch Hollands maakt. Wat roept Nederland bij jou op? Welke verborgen plekjes, typische leuke gewoontes of stereotype beelden doen jou meteen aan ons land denken? Welke gebeurtenissen, mensen of fenomenen zijn voor jou typisch Hollands? Elke deelnemer kan 1 foto per week uploaden en elke week worden er 20 foto's genomineerd. Uit de 120 genomineerden kiest onze professionele jury de 10 winnende foto's. De eerste prijs is een reis voor twee personen naar Reykjavik.

Prijzen

De eerste prijs is een 4-daagse trip naar Reykjavik voor twee personen, de tweede prijs is een Sigma 18-300 objectief en de derde prijs een Olympus OM-D e-M 10 Mark II. De vierde, vijfde en zesde plaats winnen een stedentrip voor twee personen naar Brugge en de zevende prijswinnaar gaat er met een Olympus Tough TG-860 vandoor. De laatste drie plaatsen in de top 10 krijgen een CEWE waardebon van €50,00.IJsland

Meedoen?

Wil je meedoen met de CEWE Photo Award 2016 fotowedstrijd? Dan kan je tot 15 mei  via deze link elke week één foto insturen. De winnaars worden gekozen door een vakkundige jury bestaande uit:

Marius van Pijpen: Geeft de online en offline trainingen van CEWE
Jan Willem Verschuuren: General Manager Sigma Benelux
Boudewijn Muijser: Marketing Manager Zoom
Dave Zuuring: Winnaar CEWE Photo Awards 2015
Maarten Corbijn: Professioneel fotograaf


Voor meer informatie kun je kijken op deze website.

CEWE Zomer

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van Rooney

Hmmmm...dit moet je maar willen (ik niet)

Artikel 10 : Overdracht van intellectuele eigendomsrechten

De deelnemers dragen - voor de duur van de wettelijke bescherming - hun auteursrechten op de foto's, ingediend bij de jury, over aan de "Organisator" en verlenen de "Organisator" bijgevolg de toestemming om ze op alle mogelijke manieren te gebruiken en in het bijzonder ze ten toon te stellen voor artistieke of commerciële doeleinden, ze te reproduceren via gelijk welk medium, promotioneel of publicitair, ze op te nemen in haar gegevensbank, haar historische archieven, op internetsites, in promotionele of publicitaire audiovisuele programma's, zonder dat deze opsomming limitatief is.
De deelnemers verlenen de "Organisator" ook de toestemming om hun foto's aan te wenden met of zonder vermelding van hun naam met dien verstande dat de "Organisator" er op haar beurt van afziet een andere auteursnaam te vermelden.
Deze overdracht van rechten is derhalve overeengekomen voor alle exploitatievormen, in ruil voor de kans die de deelnemers aan de wedstrijd geboden wordt om geselecteerd te worden en van de voorziene voordelen en prijzen te kunnen genieten. De overdracht geldt voor alle ingezonden foto's, met inbegrip van deze die niet zullen geselecteerd worden.
Niettegenstaande de aldus overeengekomen overdracht, is de "Organisator" er niet toe gehouden de ingediende foto's ook daadwerkelijk aan te wenden.