Casio introduceert camera

Redactie 939 0
Casio introduceert twee digitale fotocamera

Het betreft de EXILIM V8 met 7x interne optische zoom en de Z1080 met 10,1 megapixels. Dankzij de YouTube Capture Mode-functie kunnen liefhebbers films en foto’s vastleggen in het ideale formaat voor YouTube.

De EX-V8 heeft 8,1 megapixels en 7x interne optische zoom. Daarnaast beschikt de EX-V8 over vier verschillende, geavanceerde waasreductietechnologieën, waaronder een CCD-shift- beeldstabilisatiefunctie.

De EX-Z1080 heeft een resolutie van 10,1 effectieve megapixels en 3x optische zoom. De camera heeft een hoge lichtgevoeligheid, tot een maximum van ISO 6400. De stabilisatiefunctie van de EX-Z1080 zorgt voor scherpe foto’s als de camera tijdens het fotograferen wordt bewogen of het onderwerp beweegt.

Beide nieuwe modellen behalve de YouTube Capture Mode ook een EXILIM Engine 2.0-beeldverwerkingsmodule met nieuwe bewegingsanalysetechnologie met ondersteuning voor de H.264- standaard. Verder worden de camera’s geleverd met software die het uploaden naar YouTube nog verder vereenvoudigt.

De EX-V8 is verkrijgbaar in zilver en zwart. De adviesprijs bedraagt
349 euro. De EX-Z1080 is verkrijgbaar in grijs, zwart, blauw, roze en goud. De adviesprijs bedraagt van dit toestel bedraagt 279 euro.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie