Cashback actie van Tamron

Cashback actie van Tamron

Mark Moed 1611 1
Tamron geeft tot 31 januari 2016 via een casback actie 50 euro terug op de Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 DI VC USD, het ultieme objectief voor sport-, wildlife- en vogelfotografie. De award winnende Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 DI VC USD beschikt over een hoge beeldkwaliteit en een aantal bijzondere kenmerken.

Advertorial

Fotografen met wildlife, vogels en sport als onderwerp hebben daar hoogwaardige teleobjectieven voor nodig. Steeds vaker kiezen deze fotografen voor een zoomobjectief; je hoeft geen objectieven te wisselen als de actie zich van en naar de camera verplaatst. Omdat zo'n zoomobjectief dus meerdere vaste brandpunten vervangt ben je - nog even afgezien van het gemak en het feit dat er minder kans op binnendringend stof is - uiteindelijk goedkoper uit.

Award winnaar

Objectievenspecialist Tamron biedt nu extra voordeel op een van haar beste telezoomobjectieven. De Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 DI VC USD heeft al vele awards waaronder 'Best Expert DSLR Lens' van de TIPA gewonnen en dat is niet voor niets. Naast een perfecte beeldkwaliteit beschikt het objectief over opvallende kenmerken, zoals de effectieve Tamron VC beeldstabilisatie, een digitale focus limiter, USD (Ultra Silent Drive), Tamron eBand coating en een stijlvolle exclusieve afwerking van de behuizing. Door toepassing van een diafragma met afgeronde bladen ontstaat er een mooi bokeh-effect.

5 jaar garantie

De Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 DI VC USD is leverbaar voor fullframe-spiegelreflexen van Canon, Nikon en Sony. Het objectief kan uiteraard ook op spiegelreflexen met aps-c-sensor met de bijbehorende brandpuntsverlenging gebruikt worden. Tamron geeft maar liefst vijf jaar garantie op dit objectief. Tot 31 januari 2016 betaalt Tamron 50 euro terug na aankoop. Kijk op de website van Tamron voor meer informatie.

afbeelding van Mark Moed

Mark Moed | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Mark

afbeelding van Thijs Schouten

Zeker een mooie lens! Heb er zelf een verhaaltje met voorbeeldfoto's over geschreven op mijn site. Zie: http://www.thijsschouten.com/productreviews/tamron-sp-150-600mm-f5-6-3-d...