Cashback-actie Fujifilm verlengd t/m 31 januari 2015

Julian 2046 0
In oktober kondigde Fujifilm een 'direct cashback'-actie aan voor de X-E2, X-T1 en diverse objectieven. Aanvankelijk zou de actie tot 31 december duren, maar wegens succes is de periode nu verlengd tot en met 31 januari 2015.

De 'direct cashback'-actie van Fujifilm werkt anders dan de gebruikelijke cashbackacties waarbij je papierwerk moet invullen om je geld terug te krijgen. Het kortingsbedrag wordt door de dealers direct verwerkt in de prijs. Er zijn dus geen extra handelingen nodig.

Op de Fujifilm X-T1, X-Pro1 en X-E2 krijg je 100 euro cashback. Bij objectieven kan het bedrag oplopen tot 150 euro. Je kunt zoveel deelnemende producten aanschaffen als je wilt. Wel moeten de producten allemaal leverbaar zijn tijdens de actieperiode. De cashback is niet geldig op producten die later geleverd worden.

Aanvankelijk zou de cashback-actie tot en met 31 december 2014 geldig zijn. Wegens succes heeft Fujifilm besloten de actie met een maand te verlengen, je kunt nog tot en met 31 januari 2015 profiteren van de scherpe prijzen.

Fujifilm cashback