Capture One 4 RAW converter

Redactie 934 0
Phase One heeft de beschikbaarheid van Capture One 4 aangekondigt. De nieuwste versie van het RAW-conversiepakket heeft onder andere een vernieuwde gebruikersinterface.

Volgens Phase One levert de nieuwe interface een verbeterde workflow en dus tijdsbesparing op. De focus ligt op beelden. Niet op knoppen en schuifjes. Een donkere achtergrond zorgt voor beter zicht op het te bewerken beeldmateriaal. Net als in de vorige versies van Capture One is het mogelijk om je door de workflow te laten leiden in een aantal stappen. 'High dynamic range control' moet er voor zorgen dat details in de hoge lichten en schaduwen teruggehaald kunnen worden. Capture One 4 bied volledige ondersteuning voor het importeren en exporteren van bestanden in het DNG (digital negative) formaat van Adobe.

De software bied ondersteuning voor middenformaat digitale achterwanden en een ruime hoeveelheid digitale spiegelreflexcamera's. Bestaande gebruikers van Capture One software kunnen kosteloos upgraden naar versie 4. Nieuwe gebruikers kunnen een versie aanschaffen via de website voor €99

Meer informatie vind je op //www.phaseone.com/4

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie