Captering Couture maakt modieuze camerariemen

Redactie 3035 0
Capturing Couture geeft met hun speciale camerariemen net dat ene beetje extra stijl aan je camera. Zo zijn er modellen met allerlei gekke prints en is er zelfs een camerariem die op een bloemenkrans lijkt: ideaal voor de zomer.

Je ziet het steeds vaker; gekleurde cameraholsters, bijzondere cameratassen en opvallende camera-accessoires. Met name voor de vrouwenmarkt wordt dit aanbod steeds groter. De twee werkende moeders achter Capturing Couture hebben nu iets bedacht wat de 'perfecte combinatie van mode en functie' zou moeten zijn: de Capturing Couture camerariem.

Camerariem

Voor vrouwen die geen zin hebben in de standaard zwarte camerariem die bij hun spiegelreflex wordt geleverd, komt Capturing Couture met een oplossing. Zo kan je kiezen uit dierenprints en bonte kleuren, maar ook heuse bloemenkransen en tropische motieven. Camerariem-namen als  Hot Pink, Leopard Red en Lotus Passion maken de riemen misschien zelfs nog iets aantrekkelijker voor menig vrouw.


'Hot Pink Organza camerariem'

Mannen

Niet alleen voor vrouwen zijn er modieuze 'camera straps' te vinden, ook mannen kunnen hun slag slaan. Camerariemen met namen als: The Diesel Extended (spijkerstof), The Caddy (ruitjespatroon), The Rocker Stripe (zwart-wit gestreept) en The Jesse (grijs nepleer) zorgen er voor dat ook mannen stijlvol voor de dag kunnen komen volgens Capturing Couture.

De prijzen van de opvallende camerariemen variëren tussen de 25 en 49 dollar. Bestellen kan op de website van Capturing Couture.


'The Reaper camera strap'

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie