CanvasCompany lanceert nieuwe website

Redactie 1644 0
CanvasCompany heeft sinds kort een gemoderniseerde website in de lucht. Het belangrijkste voordeel is dat je op de nieuwe site zelf een eigen uitsnede van je foto kunt maken in het designer-programma.

Advertorial

Zowel particulieren als fotografen vinden hun weg naar CanvasCompany en bestellen met volle tevredenheid. Wat is er leuker dan een canvasdoek van je kinderen, huwelijk, huisdier of vakantie aan de muur? Nu kun je zelf bepalen hoe je de foto exact uitgesneden wilt hebben door je foto door het designer-programma te halen. Op deze manier bepaal je zelf welk deel van de foto je wel en welk deel je niet op het canvasdoek afgedrukt wilt hebben.

Canvascompanypro

CanvasCompanypro.nl - de specifieke website voor alle pro’s - richt zich vooral op fotografen (let op: KVK inschrijving is vereist) en mensen in de grafische sector. Voor deze doelgroep gelden speciale voordelen zoals het whitelabel versturen van doeken en een pro-korting.
De CanvasCompany kan foto’s op canvas printen in allerlei formaten van klein (20 x 20 cm) tot groot (maximaal 145 x 300 cm) . De houten frames zijn leverbaar in 2 cm en 4 cm.


afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie