Canon verlengt 400D workshop actie en voegt workshops 40D en 5D toe

Redactie 898 0
Canon verlengt de 400D workshop actie tot 30 juni 2008 en voegt workshops toe voor kopers van de EOS 40D en 5D. De nieuwe workshops starten op 1 april 2008.

Nieuwe workshops
Vanaf 1 maart begint de promotie voor de nieuwe workshops en zal de bijbehorende site online gaan. Kopers van de Canon EOS 40D kunnen voor 45 euro deelnemen aan een workshop t.w.v. 150 euro, georganiseerd in samenwerking met het Nederlands Instituut voor Digitale Fotografie (NIDF).

EOS 40D Workshop
In de EOS 40D Workshop wordt naast een aantal aspecten van de digitale fotografie met de EOS 40D ook de werking van het Canon E-TTL II flitssysteem behandeld. Zowel het gebruik van de ingebouwde flitser als het gebruik van één of meerdere externe flitsers komt aan de orde en wordt geoefend tijdens de workshop. Enige basiskennis van digitale fotografie wordt verwacht.

EOS 5D Workshop
Tijdens de EOS 5D Workshop worden naast de algemene aspecten van digitale fotografie met de EOS 5D, het fotograferen met bestaand licht behandeld. De basisinstellingen van de camera moeten de deelnemers bekend zijn.

Succes
Hans Smittenaar, Marketing Director Canon Consumer Imaging, laat weten blij te zijn met de grote vraag naar de Canon workshops. Inmiddels hebben 7500 deelnemers zich geregistreerd voor de 400D Workshop. De nieuwe workshop acties lopen tot 30 juni 2008.

Vanaf 1 maart meer op www.canon.nl/eosworkshop

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie