Canon USA lanceert eigen forum

jesse kraal 3141 0
Hoewel de rest van het internet forums al decennialang heeft omarmd, acht Canon de tijd nu rijp voor een eigen forum. Hier kan en mag oeverloos worden gediscussieerd over apparatuur en alle andere zaken die met Canon te maken hebben.

Forum's zijn een prima manier om in contact te komen met andere fotografieliefhebbers en lekker te keuvelen over foto's en natuurlijk apparatuur. Hoewel het fenomeen 'fotoforum' toch al ruim vijftien jaar bestaat, heeft Canon nu ook zijn eigen forum. Volgens een topman van Canon USA hebben ze, gezien de opkomst van social media, gemerkt dat er belang is bij een plek waar Canon-gebruikers elkaar ontmoeten en kunnen communiceren. Het forum is onderdeel van Canon USA maar met Engels als voertaal heeft het een internationaal karakter.

Op het forum kun je terecht met al je vragen over camera's, Cinema EOS, printer en camcorders. Heel veel activiteit is er momenteel nog niet op het forum, maar we verwachten dat dit niet al te lang zal duren. Over apparatuur kunnen veel mensen immers uren praten.

Canon Forum

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse