Canon organiseert EOS Discovery Tour

Redactie 846 0
Canon zal de komende maanden voor de tweede keer de EOS Discovery Tour in Europa organiseren. De tour is een serie van gratis fotografie-seminars gericht op enthousiaste amateur- en semi-beroepsfotografen. EOS Discovery 2006 trok meer dan 6000 gasten.
De tour zal van oktober tot en met december negen Europese steden aandoen: Brussel, Utrecht, Londen, Parijs, Madrid, Warschau, Rome, Düsseldorf en Milaan. De tour is bedoeld om deelnemers uit te nodigen het EOS-systeem te leren kennen. Elke show biedt advies van professionele fotografen, technische weetjes en de bezoekers kunnen de diverse EOS-camera’s en objectieven zelf proberen.
EOS Discovery Utrecht vindt plaats op 3 en 4 november in de Central Studio’s. De gastfotografe is Patricia Steur. Zij is sinds 1980 een succesvolle onafhankelijke fotografe. Naast de mogelijkheid de nieuwe Canon EOS 40D uit te proberen, zijn er presentaties van Adobe (Lightroom software) en Apple (postproductieprogramma Aperture). In Utrecht zullen er vier EOS Discovery shows plaatsvinden en het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden kan via de speciale website: www.canon.nl/eosdiscovery.
afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie