Canon Japan komt met witte EOS Kiss X7 en 40mm f/2.8

Julian 2424 6
Canon brengt in Japan een witte variant van de EOS Kiss X7 op de markt. In Europa staat dat toestel bekend als de EOS 100D. Ook komt er een bijbehorende witte uitvoering van de 40mm f/2.8 pancake.

Met een teaser kondigde Canon aan dat er een nieuw toestel aan zat te komen. Nu het doek van de camera is getrokken weten we dat het om enkel een nieuw kleurtje gaat.

Zowel de body als de 40mm f/2.8 pancake zijn voorzien van een likje witte verf, vanaf 28 november is de witte kit in Japan verkrijgbaar. Of Canon de EOS 100D ook hier in een witte uitvoering op de markt zal brengen is niet bekend.

Kiss X7 White

afbeelding van Anoniem

Vind hem best wel lelijk

afbeelding van Anoniem

Ik vind het een hele leuke camera, net zo lelijk als de 'L' telezooms van Canon. Maar toch mooi genoeg om te willen hebben...

Ik denk dat er hier zeker markt is voor een wit model. Al helemaal in de vorm van een instap DSLR met bijbehorende prijs. Veel startende fotografen, vrouwen of extravagante (in de positieve zin van het woord) mannen moeten hier toch voor te paaien zijn.

Al denk ik dat in Japan er nog meer vraag is naar zo'n witte camera. Pentax verkoopt daar ook veruit de meeste 'kleurtjes'.

Het grote voordeel voor witte camera's en objectieven is natuurlijk dat deze niet zo warm worden in situaties met fel en direct zonlicht.

afbeelding van dutch

Wat een kulverhaal

afbeelding van Anoniem

Verklaar je nader... Zomaar iets roepen kan iedereen ;-)

afbeelding van Anonymous

Die L lenzen zijn idd foeilelijk.. Als je niet beter zou weten zou je denken dat het goedkope troep zou zijn.

afbeelding van George Philip

Op eBay kan men uit Korea en Hong Kong een witje over laten komen, gratis verzending nog wel. Maar ja, wel de douane zakgeld geven.