Canon introduceert nieuwe imagePROGRAF printers.

Canon introduceert nieuwe imagePROGRAF printers

Redactie DIGIFO... 1394 0
Canon heeft nieuwe printers aangekondigd voor de professionele markt. Deze printers in de imagePROGRAF serie zijn met name gericht op professionele fotografen en grafisch ontwerpers die snel afdrukken willen hebben van uitmuntende kwaliteit.

De imagePROGRAF serie is uitgebreid met vier nieuwe printers. De PRO-2000, PRO-4000, PRO-4000S en de PRO 6000S. Alle printers uit de serie printen met 12 kleuren en maken gebruik van Canon's unieke input- output- technologie. De printers hebben ook een Chrystal-fidelity functie, waarmee je afbeeldingen zeer natuurgetrouw worden afgedrukt.

Drie verschillende maten

De PRO-2000 en PRO-4000 hebben een printgrootte van 24 en respectievelijk 44 inch en met hun compacte afmetingen zijn ze ideaal voor op kantoor, in de studio of op een ontwerpafdeling. De PRO-4000S en PRO-6000S hebben een printgrootte van 44 en 60 inch.

De nieuwe modellen hebben allemaal Canon's unieke 'dual roll"-technologie voor een continue papieraanvoer en beschikken over een krachtige L-COA PRO engine die afbeeldingen van posterformaat twee keer zo snel kan printen als de huidige imagePROGRAF printers.

Live zien

Wil je deze printers in actie zien, kom dan deze week nog naar de FESPA show in de Rai in Amsterdam.

Prijs en beschikbaarheid

De printers zullen naar verwachting halverwege het jaar verkrijgbaar zijn en de prijzen zullen tussen de €3000,- liggen voor de PRO-2000 en €10.000,- euro voor de PRO-6000S.

Meer informatie over de producten van Canon kan je vinden op hun website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie