Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM

Canon introduceert nieuw macro-objectief met ingebouwd ringlicht

Redactie DIGIFO... 1093 0
Canon heeft zojuist een nieuw macro-objectief aangekondigd met een slimme toevoeging. Het nieuwe 35mm f/2.8 objectief is voorzien van ingebouwde Macro Lite-technologie, een klein ringlicht waarmee je objecten van dichtbij, goed verlicht op de foto kan zetten.

De ingebouwde Macro Lite- technologie maakt het mogelijk om zeer flexibel en precies kleine objecten te belichten, zonder dat het objectief schaduwen op het onderwerp werpt. De Macro Lite bestaat uit twee lampjes die zich aan beide zijden van het objectief bevinden. Deze lampjes zijn tegelijk te gebruiken, maar kunnen ook los van elkaar ingeschakeld worden zodat je zeer precieze controle hebt over het toegevoegde licht.

Macro voor aps-c

Dit nieuwe objectief is gemaakt met een EF-S vatting en is dus te gebruiken met alle aps-c-camera's van Canon. Dit nieuwe objectief heeft een vergroting van 1:1, kan al scherpstellen vanaf 3 centimeter en is uitgevoerd met een Super Spectra Coating die voor vermindering van overstraling en reflectie moet zorgen.

Prijs en beschikbaarheid Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM

De verschijningsdatum voor het nieuwe Canon EF-S 35mm f/2.8 Macro IS STM objectief is nog niet bekend. Canon heeft wel de adviesprijs bekendgemaakt: € 439,99.

Kijk voor meer informatie op de website van Canon.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie