Canon geeft hotelovernachting bij Ixus-camera's

Redactie 725 0
Omdat de Canon Ixus-serie tien jaar bestaat, viert de fabrikant dat met haar klanten. Koop tussen 1 november en 31 december 2010 een Ixus 130, 210, 300 HS of 1000 HS en je krijgt een gratis hotelovernachting voor twee personen cadeau.

De eerste Canon Ixus kwam in 2000 op de markt, onder de toepasselijke naam Digital Ixus. Nu, tien jaar later, heeft Canon talloze Ixus-modellen geïntroduceerd en behoort de lijn tot één van de populairste van het merk. Om het tienjarig bestaan van de Ixus te vieren krijg je van Canon bij de aanschaf van een Ixus 130, 210, 300 HS of 1000 HS (met actieverpakking, herkenbaar de actiesticker) nu dus een gratis hotelovernachting voor twee personen in een Sandton-hotel naar keuze. Je kan kiezen uit meer dan twintig hotels in zowel binnen- als buitenland.

Actie

Op de actiewebsite geeft Canon al een aantal opties voor de overnachting in één van de drie- vier- of zelfs vijfsterrenhotels. Sandton beschikt over 24 hotels in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Met een code op de bijgeleverde voucher kan je tot 1 februari registreren via de actiewebsite. Tot 30 november 2011 kan je dan gebruikmaken van de hotelovernachting. 

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie