Canon EOS Lens Discovery in Rotterdam op 17 en 18 mei

Julian 2581 0
De Maassilo in Rotterdam staat op 17 en 18 mei in het teken van het Canon EOS systeem. Tijdens de Canon EOS Lens Discovery kun je zelf de mogelijkheden van het systeem ontdekken. Heb je een Canon EOS-camera, dan is toegang gratis.

Canon stelt tijdens het evenement groot aantal objectieven en accessoires beschikbaar aan de bezoekers zodat je ze ter plekke zelf uit kunt proberen. Diverse professionele fotografen geven tijdens het weekend leerzame workshops. Van bruids- en landschapsfotografie tot filmen met een dslr-camera.

Zo toont de Duitse lichtkunstfotograaf Jan Leonardo Wöllert hoe hij kunstwerken maakt door te spelen met licht. Hij ontwikkelde met Canon-apparatuur een aantal nieuwe technieken voor 'bulb time' fotografie, waarbij hij gebruik maakt van (extreem lange) sluitertijden. Door te spelen met licht creëert hij unieke, in het oog springende 'lichtsculpturen'.

Daarnaast laten professionals Toonen & Wientjens zien hoe je zelf prachtige glamourfoto's maakt. Tom Poederbach vertelt je alles wat je moet weten over het filmen met een EOS-camera. De gepassioneerde natuurfotograaf Bas Meelker geeft workshops landschapsfotografie.

Bas Meelker

Gratis toegang met EOS-camera

Inschrijven kan via de speciale website. Je vindt hier ook het complete programma. Je kunt inschrijven voor maximaal drie verschillende workshops. Heb je een Canon EOS-camera, dan krijg je op vertoon hiervan gratis toegang en mag je een introducé meenemen. Niet in het bezit van een Canon EOS, dan kost deelname tien euro per persoon.

Canon EOS Lens Discovery

  • Locatie: Maashaven Zuidzijde 1-2, Rotterdam
  • Data: 17 en 18 mei 2014
  • Toegang met EOS-camera: Gratis + 1 introducé
  • Toegang: €10,- per persoon
  • Inschrijven en programma: www.canon.nl/eoslensdiscovery

Canon EOS Lens Discovery