Canon EOS 70D op 21 of 22 maart?

Julian 2983 0
CanonRumors heeft een aantal uitnodigingen van Canon weten te bemachtigen die waarschijnlijk betrekking hebben op de introductie van de Canon EOS 70D. De exacte datum is nog niet helemaal duidelijk, het wordt waarschijnlijk 21 of 22 maart.

De geruchten over de langverwachte opvolger van de Canon EOS 60D nemen steeds sterkere vormen aan. Begin maart schreven we al over de mogelijke introductie eind maart, nu lijkt er een concrete datum in zicht te komen.

Zet 21 en 22 maart maar alvast in je agenda, waarschijnlijk kun je die dagen alles lezen over de nieuwe aps-c-camera van Canon. Er wordt verwacht dat het een flinke upgrade zal zijn ten opzichte van de Canon EOS 60D. Dat moet ook eigenlijk wel, gezien de concurrentie in de vorm van de Nikon D7100.

Een concrete specificaties, laat staan afbeeldingen van de camera, zijn er nog niet. Er wordt gedacht aan een 24-megapixelsensor, een focussysteem dat zich minimaal kan meten met de EOS 7D en een snelheid rond de zes beelden per seconde.

Wij wachten in spanning af en houden je uiteraard op de hoogte.

Zelf een gokje wagen over de specs van de Canon EOS 70D? vul ons lijstje in op Facebook, of plaats het als reactie op dit artikel.