Canon daagt Europese amateur-fotografen uit met fotowedstrijd

Redactie 2623 0
Canon organiseert

Wedstrijd
Amateur-fotografen uit 18 Europese landen kunnen meedoen aan De Uitdaging. In elk land zal een deskundige kundige jury de winnende foto's selecteren uit een lijst van geselecteerde kandidaten die door een online stemming onder het publiek is samengesteld. De winnaars ontvangen een Canon EOS kit met een waarde van € 2.000.

Jury
De jury wordt voorgezeten door de bekroonde reportage-, portret- en reisfotograaf Vicki Couchman en zal de inzendingen van de categoriewinnaars van alle landen vergelijken.

Winnaars
Europa’s beste twee amateur-fotografen per categorie vliegen vervolgens naar Wenen waar ze een voetbalwedstrijd van het EK 2008 zullen ervaren om vervolgens uit te maken wie de uiteindelijke winnaar is.

Uiteindelijk blijven er vier winnaars over, welke de opdracht krijgen om hun eigen persoonlijke droomuitdaging aan te gaan, onder leiding van een professionele fotograaf. Deze uitdagingen zullen worden gefilmd en later in heel Europa op televisie worden uitgezonden.
Volgens Canon helpt De Uitdaging amateur-fotografen in heel Europa om hun ambities waar te maken.

Inschrijven
Aanmelden voor De Uitdaging van vanaf nu via de website. Deelnemers krijgen toegang tot exclusieve online videotutorials met juryvoorzitter Vicki Couchman. De wedstrijd start op 17 maart en eindigt op 1 mei. Het publiek kan tot twee weken daarna stemmen.

www.canon.nl/deuitdaging.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie