74 jarige fotografe beroofd en vermoord in Mexico

Canadese fotografe Barbara McClatchie vermoord

Redactie DIGIFO... 3543 1
Tragisch nieuws uit Mexico. De 74 jarige fotografe Barbara McClatchie is net buiten de stad Marida vermoord. Haar zwaar mishandelde en levenloze lichaam is vorige week langs de kant van de weg gevonden door een langslopende boer.

Barbara was een zeer succesvolle fotografe; haar foto's stonden met regelmaat in tijdschriften als National Geographic en The World & I en haar werk is tentoongesteld in galeries over de hele wereld. Barbara was woonachtig in Merida en was op weg naar huis na een reis naar Vancouver.

Hoewel het onderzoek nog lopende is, laat de lokale politie wel weten dat de buschauffeur die Barbara naar huis bracht is opgepakt voor verdenking van de moord.Barbara McClatchieLees ook: Fotograaf Jeroen Oerlemans omgekomen in Libiƫ

Barbara McClatchie

Barbara McClatchie was een fotojournalist en reisfotografe die nog zeer actief was en altijd zocht naar iets nieuws. Zo was ze momenteel druk bezig om de wereld van onderwaterfotografie te ontdekken. Ze was erg fanatiek in het ontdekken van nieuwe artiesten en opende daarom in 2004 de 'La 'Kech' galerie in Maya, waar lokale artiesten en nieuw talent hun werk konden tonen.

Voor meer informatie over Barbara McClatchie kun je kijken op haar website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van Anoniem

Wat erg om te lezen.