Jean-Paul Goude maakt campagne voor KENZO X H&M

Campagnebeelden KENZO X H&M door Jean-Paul Goude

Fabienne Keijzer 1566 1
Zoals ieder jaar gaat H&M ook dit jaar een samenwerking aan met een bekende naam uit de modewereld. Dit keer is dat KENZO. En de eerste campagnebeelden, gemaakt door Jean-Paul Goude, zijn naar buiten gebracht.

Jean-Paul Goude 

De Franse Jean-Paul Goude is fotograaf, grafisch ontwerper, illustrator en hij regisseert advertenties. Hij wordt ook wel gezien als creatief icoon. Hij staat bekend om zijn commerciële werk voor grote namen. Zo heeft hij onder andere al campagnes gemaakt voor Chanel, Kodak, Perrier en Citroën. Ook zijn website is een geweldig creatief geheel, een aanrader om even te bezoeken. 

Uitbundig karakter 

De KENZO X H&M campagne toont zijn herkenbare stijl. De foto’s zijn als het ware versneden en weer bij elkaar geplakt. De beelden hebben hierdoor net zo’n uitbundig karakter gekregen als de collectie zelf.

KENZO H&M Jean-Paul Goude Chance The RapperKENZO H&M Jean-Paul GoudeKENZO H&M Jean-Paul Goude

Boegbeelden 

Voor de promotie van de collectie is ook gebruik gemaakt van een aantal boegbeelden. Bekende zangers, dansers en acteurs showen de kleding. Zo is er onder andere een foto met Chance The Rapper en een met Rosario Dawson. Deze beelden zullen later deze maand naar buiten worden gebracht.

Bekijk ook deze video voor beelden achter de schermen tijdens de shoot voor de campagne.

 

 

Lees ook: modefotograaf Bill Cunningham overleden 
 

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne

afbeelding van t.o.meeng

great!!