CameraTools: Franks Roadshow in september en oktober

CameraTools: Franks Roadshow in september en oktober

Jasper van Bladel 792 0
Franks Roadshow met Frank Doorhof komt naar je toe deze nazomer! In samenwerking met CameraTools, CameraNu, Wacom, Sony, Tether Tools, Phottix en Van Duuren Media zal Frank Doorhof op 4 locaties door Nederland een inspirerende liveshoot en workshop geven.

Hierbij worden niet alleen tips en trucs gedeeld over fotograferen, maar ook over de nabewerking met een Wacom tekentablet. Frank geeft hierbij handige adviezen en je kunt ook direct antwoord krijgen op al je vragen.

Waar, wanneer en hoe duur?

De Roadshow van Frank Doorhof zal worden gehouden op 4 verschillende Van Der Valk-locaties door heel Nederland. De workshops bestaan uit 2 verschillende disciplines waarover Frank je zoveel mogelijk zal vertellen in de beschikbare tijd. De dag begint om 10:00 uur en duurt tot 16:00 uur. Niet alleen Frank zal aanwezig zijn om je vragen te beantwoorden, ook experts van de aanwezige leveranciers staan voor je klaar. Franks Roadshow zal plaatsvinden op de volgende data en locaties:

  • Van der Valk Eindhoven, zondag 3 september 2017
  • Van der Valk Ridderkerk, zondag 17 september 2017
  • Van der Valk Apeldoorn, zondag 8 oktober 2017
  • Van der Valk Drachten, 15 oktober 2017

Live Shoot

Er is per locatie ruimte voor 70 deelnemers. Deelname kost € 79,- per persoon, en daar krijg je het volgende voor terug: Een boeiende workshop door Frank Doorhof bestaande uit een live shoot en bewerking op een Wacom in twee verschillende disciplines, drinken gedurende de gehele dag en een broodmaaltijd als lunch.

Goodiebag

Je kunt gratis parkeren bij de betreffende Van der Valk-locatie en aan het einde krijg je een leuke goodiebag samengesteld door de sponsoren (Wacom, Sony, Tether Tools, Phottix en Van Duuren Media)

Waar wacht je nog op? Bestel nu jouw ticket voor Franks Roadshow op de site van CameraTools.

W: cameratools.nl

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper