CameraNU.nl start Same Day Delivery

CameraNU.nl start Same Day Delivery

Mark Moed 2719 5
CameraNU.nl biedt sinds 16 november Same Day Delivery aan. Een uitkomst voor fotografen die niet kunnen wachten tot de nieuwe apparatuur uitgepakt kan worden.

De bekende foto- en videowinkel CameraNu.nl is een service gestart waarbij bestelde producten dezelfde dag al bezorgd worden. De same day delivery service is op maandag 16 november gestart, CameraNu.nl werkt hiervoor samen met PostNL. Klanten die op een werkdag voor 12:00 uur een bestelling plaatsen kunnen de bestelde artikelen diezelfde dag al laten bezorgen.

Dezelfde dag

De same day delivery service opent nieuwe mogelijkheden voor de fotograaf of filmer die snel apparatuur nodig heeft. Als er bijvoorbeeld onverwachts een shoot in de avond is kun je 's morgens nog de benodigde apparatuur bestellen.

De grootste

CameraNU.nl is de grootste foto- en videospecialist van Nederland met meer dan 40.000 producten. In de winkel van 800 vierkante meter in Urk is een uitgebreid assortiment camera- en videoapparatuur aanwezig, de klant kan de producten hanteren en uitproberen. In november 2015 won CameraNU.nl een Webshop Award in de categorie Elektronica & Games XL van beslist.nl voor de beste reviewscore, bepaald op basis van de hoogste gemiddelde reviewscore gegeven door klanten.

afbeelding van Mark Moed

Mark Moed | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Mark

afbeelding van Verbaasde fotograaf

Haha de eerste?? Volgens mij lopen ze een jaar achter aangezien Kamera Express dit al een jaar aanbied! En daar is het voor 15.30uur besteld diezelfde dag nog in huis (voor 22.00uur) http://www.kamera-express.nl/header-en-footer-navigatie/klantenservice/l...

afbeelding van LeicaQrocker

afbeelding van LeicaQrocker

Verbaast fotograaf. Lees eerst het bericht even. Zie ook nieuws op Twinkle vandaag. >> Post NL .........

http://twinklemagazine.nl/nieuws/2015/11/postnl-start-landelijk-met-same...

afbeelding van Verbaasde fotograaf

Het bovenstaande bericht is aangepast! Cameranu claimde de eerste foto en videospecialist te zijn die dit aanbiedt. terwijl ze daar een jaar achterliepen.

afbeelding van Pim Geerts

Fijn dat ze 't nu óók doen :-). Prima winkel!