CameraNU.nl eerste fotowinkel met Wacom Experience Center in Nederland

CameraNU.nl eerste fotowinkel met Wacom Experience Center in Nederland

Redactie DIGIFO... 1381 0
Donderdag 19 mei opent het Wacom Experience Center op de Pro-afdeling van CameraNU.nl haar deuren. Aanraken, uitproberen en zelf ontdekken zijn de kenmerken van dit innovatieve concept. De volledige productlijn van Wacom is hier beschikbaar: van kleine tekentablets zoals de Intuos Art tot de bureaubladvullende Cintiq 27QHD. Fotografen, grafisch ontwerpers en kunstenaars krijgen de gelegenheid de mogelijkheden van een tekentablet in de praktijk te ervaren.

Dit Experience Center is het tweede in Nederland en is voor CameraNU.nl een manier om zijn klanten nog beter van dienst zijn. Er is bijvoorbeeld al een verrekijkertestcentrum met meer dan 300 kijkers op voorraad en het fotografie-assortiment behoort tot de grootste van Europa. Daarnaast is CameraNU.nl officieel Apple Reseller. “Nu bieden we ook op het gebied van creatieve en professionele beeldbewerking een compleet plaatje”, aldus Henri van Rheenen, marketingmanager bij CameraNU.nl.

“Wij vinden het belangrijk om onze klanten het beste te bieden dat beschikbaar is” gaat van Rheenen verder. “Daarom is het ook mooi dat we dit Experience Center op onze Pro-afdeling hebben kunnen plaatsen. Onze collega's daar kunnen alle vragen beantwoorden over professionele beeldbewerking en het gebruik van de verschillende tekentablets.”

Het Wacom Experience Center bij CameraNU.nl wordt donderdag geopend in aanwezigheid van Wacom-experts Stefan Vermulst en Olger van Cootwijk. De winkel van CameraNU.nl met een totale vloeroppervlakte van 800m2 is te vinden op Urk en gemakkelijk bereikbaar vanaf de A6.Wacom Experience Center

Over CameraNU.nl

CameraNU.nl is dé toonaangevende foto- en videospecialist van Nederland met meer dan 40.000 producten. In de winkel van 800 vierkante meter op Urk is een uitgebreid assortiment camera- en video-apparatuur te vinden. CameraNU.nl staat al jaren bekend om haar goede service, haar hoge hoge klantwaardering en scherpe prijzen en wordt op sites als tweakers.net, trustpilot.nl en kieskeurig.nl beoordeeld met ruim een 9 uit meer dan 50.000 reviews.Wacom Experience Center

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie