Camera.nl Experience op 28 en 29 mei

Julian 1460 0
Eind mei kun je in Barendrecht terecht op de gratis Camera.nl Experience. Er zijn workshops, activiteiten en demonstraties van alle bekende merken. Ook kun je gratis een Check & Clean laten uitvoeren op je dslr.

Tijdens het evenement zal onder andere Govert de Roos lezingen geven en zijn er workshops op gebied van strobistfotografie, lichtmeting en het gebruik van je camera in het algemeen. Daarnaast zijn er diverse activiteiten te zien, waar je je als fotograaf kunt uitleven.

Zo organiseert Camera.nl een demonstratie beachvolley voor (aankomend) sportfotografen en is er een catwalk met modellen, waaronder Miss Flevoland, voor de glamour/fashion-fotograaf. Ook autoliefhebbers kunnen terecht. Porsche zorgt voor spectaculaire auto's.

Skyline fotograferen

Vanaf de beursvloer in Barendrecht rijden gratis pendelbussen naar een unieke locatie in Rotterdam, waar je de skyline van Rotterdam kunt fotograferen. Alle bekende merken zijn aanwezig op een hoge locatie in Rotterdam, zodat je apparatuur en objectieven naar keuze uit uitproberen.

Studiofotografie

Ook zijn er diverse modellen en de nodige studioapparatuur aanwezig. Inclusief specialisten die je een helpende hand kunnen bieden. Tot slot staan de specialisten van Canon en Nikon voor je klaar, om gratis de sensor in je dslr te reinigen.

Aanbiedingen

Canon, Nikon, Sony, Panasonic en Leica, maar ook merken als Lowepro en Manfrotto zijn op de Camera.nl Experience aanwezig om demonstraties en productuitleg te geven. Bezoekers ontvangen daarnaast een beursvolder met speciale aanbiedingen.

Gratis DIGIFOTO Pro

Ook wij zijn aanwezig en delen op de beursvloer gratis DIGIFOTO Pro Masterclass-edities uit.