Cameraland natuurevenement op 22 april

Jasper van Bladel 2700 0
Op zondag 22 april organiseert Cameraland de jaarlijkse Kijkersshow. Natuurliefhebbers en -fotografen kunnen daar terecht voor demonstraties, lezingen, aanbiedingen en een gratis check & clean van hun spiegelreflex.

Bezoekerscentrum De Hoep staat zondag 22 april in het teken van natuurfotografie. Natuurfotografen en -liefhebbers kunnen er terecht voor demonstraties, lezingen en controle van spiegelreflexcamera's.

Controle en reiniging

Mensen van Nikon, Canon en Sony staan klaar om je apparatuur gratis te reinigen en te controleren. Ook tonen de merken de tele-objectieven uit hun assortiment. Die objectieven zijn natuurlijk uitermate geschikt voor natuurfotografie.


Voor een sensorreiniging kun je ook op de Kijkersshow terecht

Lezingen en seminars

Tijdens de kijkersshow wordt een aantal lezingen gehouden. Zo komt het Centrum voor Natuurfotografie vertellen over natuurfotografie in Europa en verzorgt fotograaf Jan Smit een seminar 'Lightroom voor natuurfotografen'.

Wil je meer weten van filmen? Dan kun je terecht bij Nikon, want het cameramerk geeft die dag een seminar HD-filmen voor natuurfotografen. De lezingen en seminars zijn gratis, opgeven is ook niet nodig.

Aanbiedingen

Ook zijn er aanbiedingen te vinden. Cameraland biedt onder andere Redged statieven, Clik Elite tassen en Cotton Carrier draagsystemen met korting aan.Een tele-objectief van Canon, ideaal voor vogels, buffels en elanden

Kinderworkshop

Vooraf aanmelden voor de kinderworkshop, waarbij kinderen van acht tot twaalf jaar, onder leiding van een boswachter en een fotograaf, natuurfoto's gaan maken, is wel nodig. De kinderworkshop kost vijf euro.

Meer informatie over de Kijkersshow, die gehouden wordt in Bezoekerscentrum De Hoep tussen Bakkum en Castricum aan Zee, is te vinden op de website van Cameraland.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper