Camera Bits vernieuwt Photo Mechanic

Redactie 744 0
Camera Bits heeft een aantal verbeteringen doorgevoerd voor de nieuwe versie van Photo Mechanic, 4.6.4. De beheer- en bewerktool is volgens de fabrikant sneller, ondersteunt meer bestanden en kan grotere iso-waarden aan.

Photo Mechanic, voor het beheren en bewerken van iptc-informatie, heeft in de vernieuwde versie de optie om 'stills' uit video's te halen tijdens het inlaadproces. Dit kan helpen bij het importeren van filmpjes in Final Cut Pro met behulp van de Canon’s EOS Movie plugin-E1.

Voor Nikon gebruikers is het handig om te weten dat het programma voortaan een groter bereik heeft qua iso-waarden. Het pakket kan nu de uitgebreide iso-standen  (Hi en Lo) van onder andere de D3s herkennen. Ook brengt versie 4.6.4 ondersteuning voor raw-bestanden uit de Olympus E-P2, E-PL1 en diverse Phase One-camera's.

Upgrade

Een twintig dagen durende demoversie van het programma kan gratis gedownload worden via de website van makers. Als je al in het bezit bent van versie 4.6 is de upgrade gratis. Nieuwe gebruikers betalen 150 dollar.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie