Origineler dan een bosje bloemen

Cadeautips voor Moederdag

Redactie DIGIFO... 718 0
Komende zondag is het alweer Moederdag. Hét moment om alle liefste (aanstaande) moeders, oma's en schoonmoeders in het zonnetje te zetten. En voor iedereen die eens iets anders wil geven dan een bosje bloemen of een lekker luchtje, hebben wij een aantal cadeautips op een rijtje gezet.

Of het nu om een spiksplinternieuwe moeder gaat of ééntje die er veel Moederdagen heeft gevierd, Moederdag is altijd een goed moment om je moeder in het zonnetje te zetten. Voor iedereen die zijn moeder al genoeg zelfgekleide asbakken heeft gegeven en ook wel klaar is met de chocolatjes hebben wij een aantal cadeautjes geselecteerd, vanaf € 5,-.

Pixum wanddecoratie

Foto's komen pas echt tot leven in print. Bij Pixum heb je talloze manieren om de mooiste foto's van je moeder af te drukken zodat ze deze mooi boven de openhaard kan ophangen. Van een kleine fotoposter, tot een Galleryprint van 15 vierkante meter, bij Pixum zijn de mogelijkheden eindeloos.

Adviesprijs vanaf € 4,99
Meer info op deze website

Kikkerland Flexibele Telefoonhouder

Voor iedere moeder die nog met een smartphone fotografeert en hier langzamerhand steeds creatiever mee wordt heeft Kikkerland een flexibele telefoonhouder. Deze houder bevestig je makkelijk aan veel oppervlaktes, waarna je heel eenvoudig je telefoon kan plaatsen in originele posities. Zo krijgt je moeder in een handomdraai leuke composities en worden haar foto's nog origineler.

Deze telefoonhouder is ook handig voor moeders die al wat serieuzer met fotografie bezig zijn en iets zoeken om bijvoorbeeld een led-paneel te positioneren.

Adviesprijs € 15,-
Meer info op deze website

Bresser BR-279 Lens Thermoskan

Gaat je moeder vaak op pad en is ze ver verwijderd van een kop koffie? Deze leuke thermoskan lijkt sprekend op een 70-200mm objectief van Canon, waardoor ze niet alleen haar koffie warmhoud, maar ook helemaal de blits maakt. Ook geschikt voor andere warme dranken.

Adviesprijs € 21,-
Meer info op deze website
Moederdag

Falcon Eyes LED Lamp Set

Het toevoegen van extra licht kan heel veel doen om je foto's er professioneler uit te laten zien. Het gebruik van flitsers heeft echter wel een flinke leercurve die veel mensen afschrikt. Led-panelen zijn een stuk makkelijker, omdat je direct ziet wat je krijgt en daarom niet veel testfoto's hoeft te maken. Deze set van Falcon Eyes levert, ondanks het compacte formaat krachtig licht waarmee je snel je foto's naar een hoger plan tilt.

Adviesprijs € 67,45
Meer info op deze website

Lensbaby Spark

Lensbaby is een bijzondere en eigenwijze objectievenfabrikant die veel leuke objectieven maakt waar net iets anders mee is. De Lensbaby Spark is speciaal ontworpen om de 'sweetspot' haarscherp in beeld te krijgen en de rest mooi onscherp te maken. Leuk voor iedereen die creatieve foto's wil maken.

Adviesprijs € 74,99
Meer info op deze website

Rosabags cameratas

Veel cameratassen zijn vooral heel handig en de ontwerpers hebben duidelijk niet veel aandacht besteed aan het design. De ontwerpers van Rosabags wel. Deze tassen zijn mooi, stijlvol en heel praktisch. De tassen zien er modieus, maar bieden net zo veel bescherming en functionaliteit als de bekende cameratassen. Allemaal in Nederland gemaakt in een sociale werkplaats.

Adviesprijs vanaf € 99,-
Meer informatie op deze website

Miniatuur Nikon F-camera

Is je moeder al jaren een trouwe Nikon-fan, dan wordt ze ongetwijfeld heel blij van deze miniatuurversie van de Nikon F. Dit speciale verzamelobject wordt speciaal gemaakt voor het 100 jarig jubileum van het legendarische cameramerk en zal bij veel Nikon-liefhebbers het hart sneller doen laten kloppen.

Let op: dit verzamelobject is nog niet beschikbaar, maar als je je moeder al laat weten dat ze deze kan verwachten zal ze het vast niet erg vinden om nog even te wachten.

Meer info op deze website 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie