cadeautip voor de fotograaf die alles al heeft

Cadeautip voor de liefhebber: Leica M3 opbergdoosje

Redactie DIGIFO... 1510 0
Cadeaus kopen voor een fotograaf is altijd moeilijk. Wat hij echt wil hebben is vaak erg duur en de kleinigheidjes vaak meer zinvol dan leuk om te geven. Leica Rumors komt nu met iets leuks: een tinnen opbergdoosje in de vorm van een Leica M3.

De doosjes zijn gemaakt van tin en beschikken over een afdruk van de klassieke Leica Rangefinder M3. Zowel de voorkant als de achterkant zijn bedrukt en van een afstand is het doosje niet van echt te onderscheiden. Zodra je de bovenkant eraf haalt wordt er ruimte zichtbaar voor geheugenkaarten, geld of vijf fotorolletjes. Om de vintagelook van de M3 eer aan te doen zijn er kleine imperfecties zichtbaar op de afdruk.Leica M3 doosLeica M3 doosLeica M3 doosLees ook: Cadeautip: Speld Photoshop 1.0 toolbar van Max Temkin

Leica M3

De Leica Rangefinder M3 is een legendarische camera die voor het eerst in 1954 op de markt verscheen. De M3 was de eerste Leica camera met een aantal bekende features zoals de combinatie van de rangefinder als de viewfinder in één venster en een bajonetvatting, waardoor je sneller objectieven kan wisselen. De doosjes kosten rond de 40 dollar, wat een stuk goedkoper is dan een originele Leica M3.

Kijk voor meer informatie op deze website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie